Apartmani Zadar i okolina

Apartmani Božava

Apartmani Božava

  • 0 Stars.

Apartmani Terezija se nalaze u centru mjesta Božava na Dugom otoku. Od mora su udaljeni 40 metara. Smještaj nude u tri apartmana. Dva apartmana su za 2+2 osobe i jedan za 2 osobe. Svi apartmani su kompletno namješteni i opremljeni sa kuhinjom, kupaonicom, dnevnim boravkom, Wi-Fi, spavaćom sobom i terasom. Sve terase imaju pogled na more i okolne otoke. Gosti mogu koristiti piknik prostoriju s kaminom, u dvorištu kuće.

Vlasnici također nude kuću za odmor Nikolina, koja se također nalazi u Božavi na Dugom otoku. Kuća je pogodna za 4+2 osobe i ima kuhinju, dnevni boravak, sat TV, kupaonicu, na katu su dvije spavaće sobe i dodatna kupaonica. Uz kuću je parking i terasa s pogledom na more. Kuća je udaljena od mora svega 30 metara.

Božava je najrazvijenije turističko mjesto na Dugom otoku, poznato po svojoj školi ronjenja i raznim događajima. Grad ima brojne lijepe plaže, čisto more i prekrasnu prirodu koja nadahnjuje svakog turista. Apartmani su od najpoznatije plaže Saharun udaljeni samo pet minuta vožnje automobilom.

Dobrodošli!

Adresa: Božava  67, Dugi Otok, Hrvatska

Tel.: 00385 23377622

Tel.: 00385 23305029

Mobi: 00385 915863331 (Elizabeta Carić)


Božava 67, Dugi otok, HrvatskaOther Categories:
 Apartmani Zadar i okolina
 Apartmani Zadar i okolina » Dugi Otok