Apartmani Zadar i okolina

Apartmani Bošana

Apartmani Bošana

  • 0 Stars.

Sobe i apartmani Bošana nalaze se u naselju Bošana u Biogradu na Moru, poznatom turističkom mjestu i luci u sjevernoj Dalmaciji. U ponudi imaju apartman u jednoj kući i četiri sobe u kući na plaži, u kojoj živi i vlasnik.

Apartman (5+1) ima 80 m2, a sastoji se od dvije spavaće sobe, potpuno opremljene kuhinje i dnevnog boravka, sat TV, internet, perilica rublja, perilica suđa, kupaonica s WC-om i velika terasa. Uz apartman je i mini zoološki vrt s dvadeset kornjača koje hrane gosti. Gosti se također mogu poslužiti povrćem iz vrta (rajčica, krastavci i paprike).

Četiri sobe (11 osoba) mogu se koristiti kao jedan veliki apartman ili kao zaseban apartman s dvije spavaće sobe, potpuno opremljenom kuhinjom i kupaonicom s WC-om (6 osoba) te posebno dvije sobe s privatnim kupaonicama. Na raspolaganju je i internet.

Gostima je na raspolaganju besplatan parking i korištenje vrta s roštiljem.

Dodatne usluge:

Vožnja brodom: vlasnik dobro poznaje otoke u Pašmanskom kanalu i prema vašoj želji, može vas odvesti do prekrasnih skrovitih plaža i uvala, gdje ćete uživati u netaknutoj prirodi i puno mira, što je posebno zanimljivo za sve naturiste. Brod je velik za do 10 osoba.

Priprema jela: U vrtu kod apartmana je veći kamin, gdje vam može vlasnik pripremiti izvrsnu ribu i meso s roštilja te pečene hobotnice.

Posjet Franjevačkom muzeju: Muzej se nalazi u mjestu Kraj na otoku Pašmanu.

Prekrasne plaže, toplo sunce i čisto more nudi vam mogućnost odmaranja, a ako želite aktivan odmor na plaži, imate i mogućnost igranja odbojke. 

Dobrodošli u sobama i apartmanima Bošana!

Adresa: Zadarska 45, Biograd na Moru, Hrvatska

Tel.: 00385 23 384 031

Mobilni: 00385 917947883


Šetalište Bošana 2, Biograd na Moru, HrvatskaOther Categories:
 Apartmani Zadar i okolina
 Apartmani Zadar i okolina » Biograd na Moru