Apartmani Slovenija

Apartmani Bevk

Apartmani Bevk

  • 0 Stars.

U samom centru Pirana nalaze se dvije tipične piranske kuće, renovirane u apartmane. Prva kuća nalazi se na Marxovi 13, a druga na Prežihovi ulici 4. Kuće su locirane u mirnom predjelu grada, samo 3 minute od Tartinijevog trga i koju minutu više od obale.

U Prežihovoj ulici iznajmljuju tri apartmana, to jeste Marna prvom katu, Tierra u drugom i Estrella na trećem katu. Apartmani su potpuno opremljeni i imaju sve što trebate za opuštavajući odmor. U prizemlju isto tako se nalazi manji fitnes, infra sauna za dvije osobe, masažni tuš i dvije ležaljke. Na krovu kuće na raspolagnaju je terasa s pogledom na grad i more. Upotreba wellnessa i mini fitnesa za goste je apartmana besplatna.

Apartman Mar primjeran je za 2+1 osoba i ima 25m2. U apartmnau je potpuno opremljena kuhinja s modernom bijelom tehnikom (steklokeramićna ploča, prenosljiva pećnica, hladnjak s mini zamrzivačem), spavaća soba sa bračnim krevetom, dodatni ležaj i kupaonica. U apartmanu je isto tako sat LCD TV, klima i WI-FI (morate donjeti laptop).

Cijena: od 50 € do 70 € (ovisi od termina)

Apartman Tierra isto tako je primjeran za 2+1 osoba i ima spavaću sobu, mogućnost dodatnog ležaja na dvosjedu, modernu kuhinju i kupaonicu, upotrebljavati možete i klimu, sat LCD TV i WI-FI (morate donjeti laptop).

Cijena: od 50 € do 70 € (ovisi od termina)

Apartman Estrella može primiti 2+1 osoba, moderno je opremljeni i ima spavaći sobu, dodatni ležaj, luhinju sa modrenom bijelom tehnikom, kupaonicu, WI-FI (morate donjeti laptop), klimu i sat LCD TV

Cijena: od 50 € do 70 € (ovisi od termina)

Adresa: Prežihova ulica 4, Piran, Slovenija

Tel.: 00386 59022111

Mobi: 00386 51623682


Prežihova ulica 4, Piran, SlovenijaOther Categories:
 Apartmani Slovenija
 Apartmani Slovenija » Piran