Apartmani Rab

Apartmani Batifogo

Apartmani Batifogo

  • 0 Stars.

Apartmani Batifogo nalaze se u gradu Banjol na otoku Rabu, samo 100 metara od pješčane plaže. Gostima nude 5 moderno opremljenih apartmana i jednu sobu.

U kući Marija su tri apartmana, a u kući Tanja dva. Svi apartmani su moderno opremljeni s potpuno opremljenim kuhinjama, klima-uređajem, sat TV, Wi-Fi, a u dvorištu je na raspolaganju parking i vrt sa roštiljem. Samo 200 metara od apartmana možete pronaći trgovine, bistro, restoran i vez za brod. Do grada Raba možete prošetati po uređenoj stazi (3 km).

Dva apartmana su pogodna za 4+2 osobe, jedan je u prizemlju, a drugi na prvom katu. Oba apartmana imaju dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, potpuno opremljenu kuhinju, aparat za kavu, mikrovalnu pećnicu, perilicu za suđe, SAT TV, klima uređaj, kauč na razvlačenje za dvije osobe i balkon ili terasu.

Tri apartmana su za 2+2 osobe, jedan je u prizemlju, dok su preostala dva na prvom katu. Svaki apartman ima odvojenu spavaću sobu, kupaonicu, potpuno opremljenu kuhinju, SAT TV i klima uređaj. Veći apartman ima odvojeni dnevni boravak s kuhinjom, stroj za pranje rublja, balkon i terasu. Jedan od manjih apartmana ima kauč na razvlačenje u blagovaonici i natkrivenu terasu, a treći ima dva balkona i pomoćni ležaj u kuhinji.

Soba za 2+1 osoba nalazi se na prvom katu i ima spavaću sobu, kupaonicu, balkon, frižider, SAT TV.

Cijene:

Apartman za 4+2 osoba:

Van sezone: 46 € do 60 €

Sezona: 57 € do 90 €

Apartman za 2+2 osoba:

Van sezone: 33 € do 50 €

Sezona: 42 € do 60 €

Soba na osobu:

Van sezone: 8 € do 10 €

Sezona: 12 € do 14 €

Adresa: Banjol 781, Rab, Hrvatska

Tel.: 00385 51 721 614


Banjol 781, Rab, HrvatskaOther Categories:
 Apartmani Rab
 Apartmani Rab » Banjol