Apartmani Slovenija

Apartman Na Krki****

Apartman Na Krki****

  • 0 Stars.

U samom srcu Kostanjevice na Krki, nalaze se apartmani Na Krki****. Na raspolaganju su dva apartmana. Prvi je pogodan za dva, a drugi za tri osobe. Apartmani su idealni za putnike koji žele elegantan i udoban boutique smještaj.

Apartman za dvije osobe nudi prostrani smještaj, ima p0otpuno opremljenu kuhinju (električni štednjak, hladnjak sa zamrzivačem, osnovni začini organske proizvodnje), bračni krevet, dnevni boravak, posteljina i ručnici, kupaonica s tuš kabinom (biološka sredstva za čišćenje, hotelski standard), kamin, LCD TV, besplatni internet, parking i mogućnost pranja rublja (uz nadoplatu).

Apartman za tri osobe ima odvojenu spavaću sobu s bračnim krevetom, odvojeni krevet za dijete u dnevnoj sobi, kuhinju (električni štednjak, hladnjak sa zamrzivačem, osnovni začini organske proizvodnje), posteljina i ručnici, kupaonica s tuš kabinom (biološka sredstva za čišćenje, hotelski standard) LCD TV, besplatni internet, parking i mogućnost pranja rublja (uz nadoplatu).

U okolini apartmana možete uživati u kanuima na rijeci Krki, ribariti, posjetite podzemni svijet Kostanjevičkih špilja, ići u galeriju slika i skulptura međunarodnih umjetnika, uživati u vožnji biciklima (čak i sa starodavnim biciklima), istraživati okolna brda ili ići na vožnju sa zabavnim kabrioletom,...

Dobrodošli u apartmane Na Krki!

Cijene:

Najam apartmana = 60 € / dan

Boravišna pristojba = 0,92 € / dan

* Cijena uključuje najam apartmana, doručak na prvi dan (kod minimalno 3 noćenja), posteljina, ručnici, dvosatni najam dvih starodavnih bicikla

Adresa: Ulica talcev 5, Kostanjevica na Krki, Slovenija

Mobi: 00386 41573814


Ulica talcev 5, Kostanjevica na Krki, SlovenijaOther Categories:
 Apartmani Slovenija
 Apartmani Slovenija » Kostanjevica na Krki